ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz Bir Destandır Çanakkale adlı tiyatro gösterimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Çetin GÖREN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nurettin ÇARDAK teşrif etmişlerdir. Müdürümüz sayın Çetin GÖREN gösteri sonunda yaptığı konuşmada ; "  Burda sahnelenenler Çanakkale'de yaşananların küçük bir bölümü, Çanakkale'de şehit olanlar bu vatanı bize miras bırakmadı emanet olarak bıraktı. Biz de gelecek nesillere emanet olarak bırakacağız. İman ve vatan sevgisiyle büyüyen ve atalarının emanetine sahip çıkan gençler her şeyi başarabilir" ifadeleriyle duygularını dile getirdiler. Kendilerine verdiği kıymetli mesajlarından ötürü teşekkür ederiz.  Proğramda emeği geçen öğretmenlerimiz Zeynep  YILDIRIM, Kübra TÜYLÜOĞLU, Ayşe ERDOĞAN ve Emre ARVAS hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

VİRANŞEHİRDEKİ LİSELER ARASI DÜZENLENEN İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜŞRA AYGÜN BİRİNCİ OLMUŞTUR. KENDİSİNİ VE YARIŞMA HAZIRLIĞI BOYUNCA EMEK VEREN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLERMİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

KİTAP OKUMA ETKİNLİKLERİNDEN BAZI KARELER

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA YAPILAN MÜNAZARADAN KARELER

May

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencilerimizin hazırladığı Yıl Sonu Resim Sergisine Viranşehir kaymakamımız Sayın Önder ÇENGEL ve eşi Ayşe Asan ÇENGEL Hanımefendi, Belediye Başkanımız Sayın Salih EKİNCİ ve eşi Sibel EKİNCİ Hanımefendi,  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim YAĞAN, Milli Eğitim Şube Müdürümüz sayın İsmail ÖKTEN ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman ÇELİK ziyarette bulunmuşlardır. Kendilerine ziyaretleri ve ilgilerinden dolayı Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Ailesi olarak teşekkür ederiz.

May

VAİZ RAHMİ EYİDENBİLİR ''GENÇLİĞE MESAJLAR'' ADLI SEMİNERDE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYAT TECRÜBELERİNİ AKTARARAK GENÇLERE NASİHATLERDE BULUNDU. VAİZ RAHMİ EYİDENBİLİR ; TARİHİ SÜRECİ VE TARİHTEN ÇIKRACAĞIMIZ DERSLERİ SAMİMİ BİR HAVA İLE DİLE GETİRDİ. ÖĞRENCİLERİN SORULARINI SAMİMİYET VE DOĞRUCU BİR EDA İLE CEVAPLANDIRDI.

İLÇE GENELİ LİSELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI

LİSELER ARASI YAPILAN TEMATİK(MATEMATİK,TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI,TARİH,DİNKÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ) BİLGİ YARIŞMASINA KATILIP DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ. EMEK VEREN ÖĞRETMENLERİMİZE DE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU LİSESİ AİLESİ OLARAK İFTARDA BİR ARAYA GELDİK.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen Biyoloji Öğretmeni Neşe AKBAY tarafından öğrencilerimize İlk Yardım Eğitimi verildi.

Ekm

KUTLU DOĞUM HAFTASI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA İMAM-HATİP BİLAL HATİPOĞLU'NUN SUNUMUYLA BİR DİZİ SEMİNER GERÇEKLEŞTİRDİK. SUNUMLARINDAN DOLAYI BİLAL HATİPOĞLU HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.